REFERENTIES

Logo steenbergen Bouwmanagement

Steenbergen bouwmanagement

Toen wij de opdracht kregen om de nieuwbouw te begeleiden van een Integraal Kind Centrum zocht ik contact met iemand die over de benodigde inkoopexpertise beschikte, en dat met name op het gebied van Nationale en Europese aanbestedingen. Zo kwam ik uit bij Probid en wat volgde was een hele prettige samenwerking waarbij zij de complete procesbegeleiding voor hun rekening namen. Richard wist met zijn heldere en pragmatische aanpak een zorgvuldig verzorgde aanbesteding te realiseren waar iedereen met volle tevredenheid op terug kon kijken. De volgende keer zullen wij zeker weer een beroep op Probid doen.

Johan Steenbergen (Directeur)

Logo-Dockinga

Dockinga

Al sinds 2007 is er een nauwe en plezierige samenwerking. Probid heeft ons met de aanschaf van multifunctionals, ICT hardware en groepsreizen ondersteund. Deze samenwerkingen worden aan de ene kant gekenmerkt door de ingebrachte kennis en kunde op inkoopgebied en aan de andere kant weet Richard altijd een vertrouwde en informele sfeer te creëren die iedereen op zijn gemak stelt en daardoor tot goede prestaties drijft. Tot slot hebben wij een grote meerwaarde ervaren in de nazorg waarbij Richard zich maximaal inzet om voor onze belangen te blijven opkomen. Wat ons betreft ben je bij Probid aan het goede adres voor zowel klassieke aanbestedingsvormen als voor aanbestedingen op basis van Best Value Procurement (prestatie-inkoop).

Martijn Venema (Hoofd dienst facilitair) en Mariska van der Woerdt (Hoofd Dienst Financiën & Administratie)


Logo-Gemeente-Leeuwarden

Gemeente Leeuwarden

Gemeente Leeuwarden is een organisatie die in de afgelopen jaren als gevolg van (bestuurlijke) samenwerking met de buurgemeenten in Friesland sterk groeiende is. Wij waren daarom op zoek naar een partij met kennis van zaken en die kon verbinden. We hebben destijds gekozen voor Probid vanwege de open houding, transparante werkwijze en prettige manier van communiceren. Na een aantal complexe inkooptrajecten onder begeleiding van Richard, hebben we kunnen concluderen dat Probid telkens weer van toegevoegde waarde is geweest voor ons. De beoogde doelstellingen zijn op een prettige en constructieve manier gerealiseerd.

Ype de Vries en Jan Roubos (Projectleiders)

VU amsterdam

VU Amsterdam

Ik ken Richard al sinds 2005 toen ik nog voor een grote gemeente werkzaam was waar hij een Europese aanbesteding had verzorgd. De wijze waarop hij dat toen gedaan had sprak ons zeer aan en was, toen ik voor de VU in Amsterdam ging werken, meteen weer aanleiding hem ook hier te vragen. Enkele aanbestedingen verder en met mogelijk nieuwe in het verschiet zal ik niet aarzelen om hem er weer bij te betrekken.

Giel Eijbaard (Strategisch Inkoper, Inkoopmanagement)

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U OF
UW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?

Bel 06 - 17 19 46 92 of vraag een adviesgesprek aan
Persoonlijk Advies