Europese aanbesteding


Inschrijving Europese aanbesteding

Opdrachten met een waarde boven een bepaalde drempel moeten in principe volgens de voorgeschreven Europese procedures worden aanbesteed. Dat betekent onder meer dat deze opdrachten door een opdrachtgever vooraf bekend moeten worden gemaakt in het Europese Publicatieblad. Hierdoor kunnen ondernemers uit alle EU-lidstaten inschrijven op de opdracht. De aanbestedingsplicht geldt in principe alleen voor opdrachten van zogenaamde aanbestedende diensten, dus niet voor private partijen.

Winkans vergroten Europees aanbesteden

Wilt u ook meer kans maken op een overheidsopdracht of de winkansen hierop vergroten? Schakel dan hulp bij aanbestedingen in. Probid heeft de juiste kennis in huis en ondersteunt bij het opstellen van inschrijving voor een Europese aanbesteding. Probid weet wat belangrijke criteria zijn bij Europese aanbesteden en hoe u uw inschrijving daarop moet aanpassen. Wij werken al ruim twintig jaar met Europese aanbestedingen van overheidsorganisaties. Van scholen tot provincies en van gemeenten tot waterschappen. Probid weet een onderscheidende inschrijving op te stellen waardoor u meer kans maakt om de Europese aanbesteding te winnen.

Hulp bij meervoudig onderhands aanbesteden?

Heeft u hulp nodig bij meervoudig onderhands aanbesteden? Probid helpt u graag bij deze procedure. Bij deze procedure nodigt de aanbestedende dienst op basis van objectieve criteria een aantal (minimaal 3 en maximaal 5) gegadigden uit om een offerte in te dienen op basis van een door hem vervaardigd beschrijvend document met daarin alle relevante informatie.

Werkwijze Probid

De aanpak van Probid bij Europees aanbesteden is flexibel en persoonlijk, wij begeleiden en bieden van A tot Z hulp bij aanbestedingen. Hierdoor worden hiaten en doublures voorkomen. Indien gewenst zijn wij ook inzetbaar op locatie. In het proces is persoonlijk contact een belangrijk uitgangspunt om een optimale samenwerking neer te kunnen zetten.

Hulp bij Europees aanbesteden

Heeft u ondersteuning nodig bij Europees aanbesteden? Of wilt u meer weten over meervoudig onderhands, nationaal of Europees aanbesteden? Wij zijn uw partner. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U OF
UW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?

Bel 038 711 0339 of vraag een adviesgesprek aan
Persoonlijk Advies