OVER ONS


Kennis van zaken

Probid is op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving. Hierdoor behoeden wij u voor valkuilen. Wij kijken naar wat een klant werkelijk nodig heeft. Daarnaast hanteren wij de best passende inkoopmethodiek om de meest geschikte leverancier voor uw product of dienst te selecteren.

Oplossingsgericht

Onze aanpak is onderscheidend omdat wij kijken naar wat een klant nodig heeft.

Door slimme vraagstellingen en de klantbehoefte centraal te stellen komt de kernbehoefte boven water. Vaak zijn er betere oplossingen dan waar in eerste instantie aan gedacht werd.

Flexibel & Persoonlijk

Probid is flexibel en persoonlijk en kan een aanbesteding van A tot Z begeleiden. Het voordeel van het compleet begeleiden is dat hiaten en doublures, worden voorkomen. Wij zijn ook inzetbaar op locatie. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk om tot een optimale samenwerking te komen.

Veelvoorkomende inkooptrajecten bestaan uit meervoudig onderhands, nationaal en Europese aanbestedingen. Dat doen wij zowel in klassieke aanbestedingsvormen, maar ook volgens de methodiek van Best Value Procurement (BVP). Hierin staat niet de prijs van inkopen en aanbesteden centraal, maar de prestatie van marktpartijen. Deze manier van inkopen richt zich op het verkrijgen van de hoogste waarde met de laagste risico’s tegen de beste prijs.

Wilt u ook weten wat Probid voor u kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U OF
UW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?

Bel 06 - 17 19 46 92 of vraag een adviesgesprek aan
Persoonlijk Advies