Hulp bij aanbestedingen


Hulp bij meervoudig onderhands aanbesteden?

Heeft u hulp nodig bij meervoudig onderhands aanbesteden? Probid helpt u graag bij deze procedure. Bij deze procedure nodigt de aanbestedende dienst op basis van objectieve criteria een aantal (minimaal 3 en maximaal 5) gegadigden uit om een offerte in te dienen op basis van een door hem vervaardigd beschrijvend document met daarin alle relevante informatie.

Hulp nodig bij nationaal of Europees aanbesteden?

Probid is gespecialiseerd in nationaal en Europees aanbesteden. Als de opdrachten te groot zijn voor een meervoudig onderhandse procedure, maar toch onder de Europese drempelwaarden blijven, dan kunt u ervoor kiezen om alleen de Nederlandse markt te benaderen. Probid biedt advies en hulp bij deze vorm van aanbesteden.

Als de opdracht boven een bepaalde drempel zit, dan moet er Europees aanbesteed worden. Dat betekent onder meer dat deze opdrachten door een opdrachtgever vooraf bekend moeten worden gemaakt in het Europese Publicatieblad. Hierdoor kunnen ondernemers uit alle EU-lidstaten inschrijven op de opdracht. Ook als u hulp kunt gebruiken bij Europese aanbestedingen, kunt u bij ons aankloppen.

Werkwijze Probid

De aanpak van Probid is flexibel en persoonlijk, wij begeleiden en bieden van A tot Z hulp bij aanbestedingen. Hierdoor worden hiaten en doublures voorkomen. Indien gewenst zijn wij ook inzetbaar op locatie. In het proces is persoonlijk contact een belangrijk uitgangspunt om een optimale samenwerking neer te kunnen zetten.

Hulp bij aanbestedingen

Heeft u hulp nodig bij aanbestedingen? Of wilt u meer weten over meervoudig onderhands, nationaal of Europees aanbesteden? Wij zijn uw partner. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U OF
UW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?

Bel 038 711 0339 of vraag een adviesgesprek aan
Persoonlijk Advies