Best Value Procurement (BVP)


Proces van Best Value Procurement

Probid neemt het proces van BVP deels voor u uit handen en begeleidt bij het complete proces. Het doel is dat u de beste leverancier krijgt tegen een marktconforme prijs. In het proces worden deze vier onderdelen behandeld:

1. Voorbereiding BVP
Probid geeft u inzicht in de methode van Best Value Procurement en hoe deze moet worden toegepast aan de hand van uw wensen en behoeften. Daarna worden doelstellingen geformuleerd en de inschrijving voorbereid.

2. Beoordeling leveranciers
Nadat de inschrijvingen binnenkomen worden deze geselecteerd op basis van de prestatie-indicatoren. Enkele indicatoren die meespelen zijn kwaliteit, risico, kansen en prestaties. Aan de hand van interviews met leveranciers volgt de selectie van opdrachtnemers.

3. Concretisering
In deze fase werkt de mogelijke opdrachtnemer zijn plan verder in detail uit. Zo komt er een planning en worden risico’s en beheersmaatregelen uitgewerkt. Als deze fase naar tevredenheid verloopt volgt de gunning en wordt het contract gevormd.

4. Uitvoering
Tijdens de uitvoering worden de prestaties van de opdrachtnemer en opdrachtgever gemeten naar aanleiding van prestatie-indicatoren. Ook worden er wekelijkse rapportages besproken.

Hulp bij Best Value Procurement (BVP) in aanbestedingen

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een aanbesteding volgens de Best Value Procurement procedure? Of wilt u meer weten over deze bewezen methode? Wij zijn een specialist en staan u graag te woord. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U OF
UW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?

Bel 038 711 0339 of vraag een adviesgesprek aan
Persoonlijk Advies