Aanbesteding multifunctionals


De juiste vorm

Het aanbesteden van multifunctionals kan op meerdere manieren (nationaal, Europees en onderhands). Probid bekijkt welke vorm voor u van toepassing is en geeft u inzichten in de voor- en nadelen. Op deze manier bent u verzekerd van de juiste aanbesteding voor uw nieuwe multifunctionals.

Aanbesteding multifunctionals overheid, onderwijs, gemeenten en meer

Diverse sectoren krijgen te maken met aanbestedingen bij de aanschaf van multifunctionals. Probid weet waar aanbestedende diensten op letten bij het lezen en scoren van de inschrijvingen omdat wij al ruim 20 jaar bij overheidsinstellingen (onderwijs, gemeentes, provincies, waterschappen, etc.) aan tafel zitten. Probid kan u helpen bij het opstellen van een onderscheidende offerte, die de kans vergroot om als gegunde partij te worden aangemerkt.

Wat is een multifunctional?

Een multifunctional wordt ook wel een all-in-one, multifunctional of MFP genoemd. Op kantoor is een multifunctional eigenlijk onmisbaar, omdat het apparaat meerdere functies in één heeft. Op kantoor hoeft u dus maar één multifunctional aan te schaffen, in plaats van meerdere losse kantoormachines die allemaal voor één functie dienen (printen, kopiëren en scannen). Het aanschaffen van een multifunctional op kantoor heeft meerdere voordelen. Een belangrijk voordeel van een multifunctional is dat deze in aanschaf veel voordeliger is dan allerlei losse kantoormachines die u anders zou moeten kopen.

Over Probid

Probid begeleidt organisaties bij inkoop- en aanbestedingstrajecten. Dat doen wij zowel in traditionele aanbestedingsvormen, maar in sterke mate ook volgens de methodiek van Best Value Procurement (BVP).

Probid is flexibel en persoonlijk en kan een aanbesteding van multifunctionals van A tot Z begeleiden. Het voordeel van het compleet begeleiden is dat hiaten en doublures, worden voorkomen. Wij zijn ook inzetbaar op locatie. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk om tot een optimale samenwerking te komen. Onze aanpak is onderscheidend omdat wij kijken naar wat een klant nodig heeft.

Hulp nodig bij aanbesteding multifunctionals?

Heeft u hulp nodig bij het doen van een aanbesteding of wilt u weten wat Probid voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Lees ook ons onze referenties.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U OF
UW ORGANISATIE KUNNEN BETEKENEN?

Bel 038 711 0339 of vraag een adviesgesprek aan
Persoonlijk Advies